VINGUI AL NOSTRE LOCAL I ILUMÍNESE AMB LES NOSTRES PINTURES

Contacta´ns

En IRIS MULTICOLOR SOM ESPECIALISTES EN DONAR-LI COLOR A LA VIDA, A QUÈ ESPERA PER PINTAR ELS SEUS DIES?

Contacta´ns

TOTHOM A RUBÍ SAP QUE, PER A DONAR-LI UN CANVI D'AIRE A LA SEVA LLAR, CAL PASSAR PER  IRIS MULTICOLOR

Contacta´ns

VenDa de pinturEs en RUBÍ

Si està buscant una empresa consolidada en la venda de pintures, en IRIS MULTICOLOR trobarà una excel·lent botiga especialitzada en pintures en RUBÍ.

Accedeixi a la nostra Botiga

LA NOSTRA EMPRESA

El nostre començament com a botiga de pintures en RUBÍ data del ja molt llunyà any 1972, la qual cosa significa un bon nombre d'anys d'experiència en el sector de les pintures, decoració i articles de neteja i higiene, la venda i la distribució de la qual efectuem en els sectors professional, industrial i de bricolatge.


Això ens suposa un important reconeixement i confiança en la nostra població i en poblacions veïnes, que valoren els nostres coneixements tècnics d'assessorament, prescripció, varietat i estocs de productes, així com el nostre ràpid i eficient servei d'aquests.


En IRIS MULTICOLOR som a més pioners, des de l'any 1990, a treballar amb sistemes tintomètrics automàtics, sent un dels primers distribuïdors de pintures del mercat nacional a treballar amb ells.

REALITZEM UN ASSESSORAMENT TÈCNIC A TOTS NUETROS CLIENTS

Qui som?

La nostra marxa va començar l'any 1972, oferint assessorament totalment personalitzat tant a clients particulars com a professionals del sector.

Comptem amb una enorme experiència, ja que estem molt prop de complir ni més ni menys que mig segle en el món de les pintures. A més, tenim l'orgull d'haver estat pioners en l'ús del sistema tintométrico en els nostres treballs.

Quins serveis oferim?

Estem enfocats en productes de pintura, decoració, neteja i higiene. També trobarà tots els articles de belles arts que necessiti. Treballem sempre amb marques de confiança per a poder brindar la millor qualitat del mercat.Visiti'ns en el nostre local i deixi's assessorar pels nostres experts, els qui resoldran qualsevol dubte que tingui. Si vol donar-li color a la seva vida, confiï en IRIS MULTICOLOR!

Contacta amb nosaltres

Direcció

Calle Abat Escarré, 51

RUBÍ, Barcelona 08191