Botiga en RUBÍ

Vingui al nostre local i deixeu-vos assessorar pels nostres professionals. No es penedirà!

Botiga en RUBÍ

A la nostra botiga, situada en RUBÍ, serà assessorat pel grup de professionals experts en el sector de les pintures que forma la plantilla d' IRIS MULTICOLOR.

Qui som?

La nostra empresa va iniciar la seva marxa l'any 1970 i tenim l'orgull de ser uns pioners en l'ús de sistemes tintomètrics.


Tenim una dilatada trajectòria en el sector de les pintures, decoració, articles de neteja i higiene. També brindem un excel·lent servei d'assessorament a particulars i professionals.

Quins productes li oferim a la nostra botiga?

A la nostra botiga disposem d'un ampli catàleg relacionats amb la pintura, tant decorativa com industrial. Així, podrà trobar productes com a acrílics, esmalts o pintures per a façanes.


Estem especialitzats en l'ornamentació, i comptem amb articles variats per a decorar la seva llar o negoci. Alguns d'ells són papers pintats, tarimes o revestiments.


Un altre sector que treballem és el de la neteja i higiene industrial. En el nostre local té a la seva disposició productes com a sabons, detergents, utensilis de neteja o dosificadors.


Finalment, oferim un catàleg molt extens d'articles per a treballs de Belles arts, com ara: pintures, cavallets, pinzells o diversos complements.


Per què ha de triar-nos?

La raó principal per la qual ha d'optar per nosaltres és per la qualitat de tots els nostres articles, perquè sempre hem apostat per oferir articles excel·lents.


Altres motius de gran rellevància són la competitivitat dels nostres preus, perquè creiem que preu i qualitat no estan renyits, i l'àmplia experiència que tenim. La nostra experiència en el sector és un gran punt a favor, ja que els professionals que formen part del nostre equip podran assessorar-lo amb total garantia.


Si necessita algun producte relacionat amb la pintura, decoració, neteja i higiene industrial o Belles arts, la millor opció és confiar en nosaltres. Estarem encantats de rebre-li i assessorar-lo en tot allò que necessiti.


Li esperem!

En IRIS MULTICOLOR DISPOSEM DELS MILLORS PROFESSIONALS DEL SECTOR, VISITI LA NOSTRA BOTIGA I COMPROVI'L