BOTIGA PRODUCTES PER A BELLES ARTS EN RUBÍ

Per a realitzar una obra d'art és essencial comptar amb productes òptims. ¡En IRIS MULTICOLOR els trobarà!

Botiga productes per a Belles arts en RUBÍ

Si és un artista de RUBÍ i necessita algun producte, està de sort, perquè en IRIS MULTICOLOR trobarà tot el que cerca. Som una botiga de productes per a Belles arts amb una gran experiència en el sector.

Què li oferim?

Disposem de tots els articles elementals per a fer qualsevol treball de Belles arts. En el nostre negoci podrà trobar productes per a pintura artística, sigui com sigui el seu estil predilecte: pintura acrílica, a l'oli, aquarel·la...

 

Com no podia ser d'una altra forma, disposem d'un ampli ventall de tipus de paper de diferents classes, segons la pintura que utilitzi i els seus gustos personals. D'igual forma, des de la nostra botiga podrà adquirir un gran assortiment de pinzells: plans, curts, de punta fina o especials, per nomenar alguns, sempre en funció del que estigui buscant.

 

També té a la seva disposició diversos models de cavallets i diversos complements: espàtules, raspalls o corrons, entre molts altres.

Per què ha de confiar en nosaltres?

Una de les nostres característiques principals és que apostem sempre per brindar productes de gran qualitat, i per a aconseguir-ho optem per comptar amb les millors marques del sector. Una cosa molt important que hem de ressenyar és la nostra dilatada trajectòria en el món de les pintures.


Volem oferir als nostres clients el millor gènere a preus molt competitius, perquè només hagin de preocupar-se de crear. I és que estem convençuts que disposar de productes d'una excel·lent qualitat fa la diferència i aporta una sensació de seguretat que és essencial per a concebre una obra.


Si té al cap una gran obra d'art, no esperi més i acosti's al nostre local. A la nostra botiga li atendran els nostres experts, que li oferiran una atenció totalment especialitzada i personalitzada, adaptada sempre als seus requisits.


Deixi volar la seva imaginació amb els nostres productes! Li esperem!

VISITi la nostra BOTIGA

En IRIS MULTICOLOR SOM ESPECIALISTES EN PRODUCTES PER A BELLES ARTS, VISITI'NS I DEIXI'S ASSESSORAR